Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Obedové menu

Sobota 27.04.2024

POLIEVKAJarná zeleninová polievka s mrveničkou (1,3)
HLAVNÉ JEDLÁ1.) Vyprážané vykostené kuracie stehná, zemiakové pyré (1,3,7)
2.) Trhané bravčové plece na domácich hranolkách s cheddarovou omáčkou (7)
3.) Kuracie soté ,,Mexico,, v zemiakovej placke posypané syrom (1,3,7)
4.) Pizza podľa vlastného výberu (veľkosť classic), tatárska omáčka/kečup (1,7)
5.) Caprese s bazalkovým pestom a rukolou, opekaná ciabatta (1,7,8)

Nedeľa 28.04.2024

POLIEVKASlepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami (1,3,9)
HLAVNÉ JEDLÁ1.) Sous-vide bravčová panenka na dubákovo-smotanovej omáčke, domáce hranolky (1,7)
2.) Kurací rezeň v syrovo-šunkovom cestíčku, zemiakové pyré, uhorkový šalát (1,3,7)
3.) Krémové cuketovo-mrkvové rizoto s pečenými kuracími plátkami a parmezánovými hoblinami (7)
4.) Pizza podľa vlastného výberu (veľkosť classic), tatárska omáčka/kečup (1,7)
5.) Konfitované kačacie prsia na šípkovej omáčke, žemľová knedľa (1,3,7)

Pondelok 29.04.2024

POLIEVKA0,33l Rajčinová polievka so syrom (1,7)
HLAVNÉ JEDLÁ1.) 170g Kurací steak obalený v slanine na nivovej omáčke, opekané zemiaky (1,7)
2.) 170g Bravčový tiszai na hrášku, tarhoňa (1)
3.) 170g Vyprážaný syr so šunkou, baby zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
4.) 600g Pizza podľa vlastného výberu (veľkosť classic), tatárska omáčka/kečup (1,7)
5.) 170g Šalát Caesar s grilovaným kuracím mäsom, parmezánom, slaninou, krutónmi a strateným vajíčkom (1,3,4,7)

Utorok 30.04.2024

POLIEVKA0,33l Kyslá zemiaková polievka s fazuľovými strukmi (1,7)
HLAVNÉ JEDLÁ1.) 170g Vyprážaná hydinová kapsa (cheddar, slanina), zemiakové pyré, kapustový šalát s kukuricou (1,3,7)
2.) 170g Maďarský guláš, varená knedľa (1,3,7)
3.) 350g Špenátové halušky so syrovou omáčkou a slaninovými rezancami (1,3,7)
4.) 600g Pizza podľa vlastného výberu (veľkosť classic), tatárska omáčka/kečup (1,7)
5.) 170g Pečené kuracie plátky na restovaných rajčinách s cibuľou, batátové pyré (7)

Streda 01.05.2024

POLIEVKA0,33l Kačací vývar s mäsom, zeleninou a fritátovými rezancami (1,3,9)
HLAVNÉ JEDLÁ1.) BIZNIS: 170g Medailónky z bravčovej panenky na zelenom korení, pečené zemiaky v šupke (1,7)
2.) 200g Pečené vykostené kuracie stehná so slaninou a cibuľou na čiernom pive, ryža, cviklový šalát
3.) 250g Tortilla s vyprážaným kuracím mäsom a zeleninou, hranolky, andalúzsky dressing (1,3,7)
4.) 600g Pizza podľa vlastného výberu (veľkosť classic), tatárska omáčka/kečup(1,7)
5.) 170g Špargľové rizoto s pečenými morčacími plátkami a parmezánom (7)

Štvrtok 02.05.2024

POLIEVKA0,33l Kapustnica s klobásou, chlieb (1,7)
HLAVNÉ JEDLÁ1.) 200g Steak z bravčovej krkovičky na hubovom ragú, ryža (1,7)
2.) 250g Kurací gyros v žemli so zeleninou, hranolky, majonéza (1,3,7,10)
3.) 350g Francúzske zemiaky, kyslé uhorky (3,7)
4.) 600g Pizza podľa vlastného výberu (veľkosť classic), tatárska omáčka/kečup (1,7)
5.) 170g Listový šalát s grilovaným hermelínom, granátovým jablkom a skaramelizovanými orieškami (7,8)

Piatok 03.05.2024

POLIEVKA0,33l Brokolicová krémová polievka s opekanými krutónmi (1,7)
HLAVNÉ JEDLÁ1.) 170g Obrátený bravčový rezeň, zemiakové pyré, kyslé uhorky (1,3,7)
2.) 170g Grilované kuracie medailónky na restovaných fazuľových strukoch, ryža
3.) 350g Rizoto Verde s pečenými kuracími plátkami a parmezánom (7)
4.) 600g Pizza podľa vlastného výberu (veľkosť classic), tatárska omáčka/kečup (1,7)
5.) 170g Grilovaný zubáč s citrónovým prelivom, hráškové pyré (4,7)

Naši partneri